Mi a pálya Győr?

2022.10.12.


A Mi a pálya? pályaválasztási fesztivál 2022. október 12-i programján a Győri Villamosipari Ágazati Képzőközpont kiállítóként népszerűsítette a villamosipari és informatikai szakmák nyújtotta lehetőségeket.

A börze a kiállítóknak és a részt vevő diákoknak kölcsönösen kedvező találkozási pont volt, ahol a műszaki tudományok iránt érdeklődők megszilárdíthatták elköteleződésüket ebben az izgalmas, innovációval teli világban.

A diákok a kiállítók révén belátást nyerhettek a munka világába: milyen vállalatokhoz tudnak majd gyakorlatra menni, illetve munkavállalóként hol tudnak majd elhelyezkedni.

A Képzőközpont jelenléte éppen azért volt esszenciális, hogy duális képzőhelyként bemutassuk a szakmáink szépségeit és kihívásait is. Egyfajta híd, összeköttetés vagyunk a tanulók és a helyi cégek, vállalkozások között, hiszen hosszú távon olyan munkaerő kerül ki innen, akik valós szaktudással rendelkeznek és megfelelő utánpótlást jelentenek. Lehetőséget adtunk az elméleti és gyakorlati oktatásunk megismerésére.

A Mi a pálya? rendezvény alkalmával nemcsak egyszerű bemutatóval, plakátokkal érkeztünk. A diákok saját installációkból, ötletek szemléltetéséből álló kiállítást készítettek és azzal mutatták be az ágazat szakmáit a fiatalabb generáció részére.

Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy a diákjaink szorgalmas felkészüléssel, profi hozzáállással és lelkesedéssel vettek részt a rendezvényen. Örömmel vettünk részt a rendezvényen és szívesen vettük a Látogatók érdeklődését.